Followers

Monday, January 13, 2014

Duit poket Duit poket

 
hye hye korang...
 
tadi aku BW kan terbaca pasal duit poket ni..pastu ntah kenapa aku pun gatai p register... jeng jeng jeng..terus aku dapat bonus US$25 lebih kurang RM 80.00... curlasss.... register terus dpt duit ok...
senang sangat..tp y ni bukan ko duduk2 jer dapat duit tau..kena promote n buat entry macam ni to promote the link..korg register la juga..sama2 kita dapatkan duit poket macam ni... jom2 register laju2 kat sini...
 
--->  click  duit poket
 
 

7 comments:

  1. Macam percaya nak tak percaya je. Tapi aku dah register.

    Tapi kan, dia takde account info macam kat nuffnang tu pun. Macam tipu je macam memain jerss

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada ain..dia mnta alamat utk hntr cek..huhu aku pun baru try2..blasah jer laa

      Delete
  2. kena promote barang ke feeza?..

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya bukan promote barang... sy pun baru lg...hihi

      Delete
  3. apa kata tengok sini sat;
    Nak Buat Bisnes Jual roti canai, jual burger, jual air tebu atau jual apa pon kena kuar beribu RM.
    Dengan RM80 tiada apa pun mampu anda bisneskan..Tapi....Menerusi B.O.S anda berpeluang memiliki bisnes sendiri.
    Potensi Income Mencanak ke angkasa raya... jangan percaya jer..Jom Lihat Dan Buat .. kat sini www.sifuuwang.com/ahmadsayuthy

    ReplyDelete
  4. GWGFX merupakan satu syarikat pelaburan yang kukuh dan terkenal dengan sistem pemberian dividen tetap 10% daripada modal yang dilaburkan & dibayar pada setiap 25 hari sehingga 28 kali. Modal minimum rm1,750.00. Sekiranya pelabur ingin menambah keuntungan, boleh sertai sistem downline.

    # Sesiapa yg berminat boleh sms / wasap saya (0179533774). GWGFX & ASNB = Think.? Pelaburan ini boleh membantu meningkatkan ekonomi org melayu. Rezeki dr Allah taala. Kita berusaha Allah menentukan. Insyaa Allah #

    ReplyDelete
  5. saya ada buat tapi tak dpat pown..duit tu

    p/s:waw!!RAHSIA seorang internet marketer yang telah menjana
    RM36,380 didedah.Lihat sekarang di --> http://goo.gl/eXOqdm

    ReplyDelete

NUffnang Ads