Followers

Monday, May 28, 2012

Anak Ade dah Bertambah.. ^_^

seronok sgt bila budak2 dah bertambah ni... last week kakak aku baru jer bersalin anak y keempat.. dia kat Penang sebab abang ipar aku keje sana lagi pun memang abang ipar aku tu orang Penang so menetap dah disana.. so Jumaat lepas dah p Penang la nak tengok baby baru.. waahh bestnye.. aku suka bau baby...sedap jer.. tapi takut... merasalah aku mandikan baby tu ..kecik jer takut tau..sebab seingat aku masa dalam pantang dulu aku xpenah mandikan amil kecik.. abah amil n nenek amil jer y mandikan.. so bila mandikan baby baru ni aku takut sbb dia lembik sgt... tapi bessttt... huhuuh nama baby belum letak lagi tapi kakak aku cakap nak letak Anas Amsha .. hurmm comel jg nama tu... jom tengok anak2 ade... tapi y ni baru sikit jer...

tapi sebenarnya on the day nak gerak Penang tu sorang lagi anak Ade baru pas operation... Baby Balqis... tapi aku xdpt letak disini picnya.. insyaallah hari raya nanti baru boleh letak ye.... aqish dah comel sgt aku tengok..manis jer muka dia dengan mata bulat tu.. aqish anak kakak aku y no 4.. adik Irfan... macamla korang ingt... nama dia Nur Irsyiqa Balqis.... comel... ok la jom tengok pic2 anak Ade kat Penang..


saje nak letak jambatan ni....

ini dia... baby anas.... kulit lembut jer....

wangi jer baby ni....

haaaa tengok anak2 ade... y besar tu dah malu nak snap2... 1 tilam semua nak menyelit sambil tengok tv... tengok amil kat tengah2 gadis2 tu.... sampai xperasan ibu snap pic....  y baru oren tu Arif Iskandar abang chik baby Anas.... y tutup muka tu kakak sulung (Shakirah) baby Anas, baju pink tu kak ngah (Sakinah) baby Anas ... y baju kuning tu anak kakak aku no 2.. Ayuni.. kakak aku xikut..aku bawa anak dia jer.... huhuhuhh




last but not least ...pic y cute aku rasa...


..



.

...




...



..



..



..



..




..





..




..

taddaaaaa cute jer pic ni... nampak amil besar pulak dengan ayuni.. muat pulak diorang tido dalam kete masa nak balik dari Penang....
pastu bangun asyik gaduh jer...  hihih budak2 ni...

okla uols..tata

2 comments:

NUffnang Ads