Followers

Tuesday, February 21, 2012

Ikan Kerisi Bersambal vs Kacang Buncis diGoreng bersama Cili dan Telur...

haaaaa terliur x dgn tajuk tu???? ok tu lauk semalam yang aku masak semalam... tapi xde pic yee... mr.hubby duk jeling2 jer sebab gedik tengok aku asyik nak snap pic jer... lauk y kelmarin aku upload dalam FB tu pun dia bising... aduyaiii macam mana nak snap sorok2 sebab dia yang tolong aku masak... macam mana nak buat ye... lagi pun biasanya masak kat umah mak so hp tinggal kat umah aku... xdela asyik nak bawa kehulu hilir jer hp tu lagi pun kan buah hati didepan mata hahaha......gedik... hari ni nanti aku curi2 snap ye.. sebab hari ni buat pertama kalinya aku nak masak siakap 3 rasa... hari tu sebelum mak aku gerak p umrah tu dia cakap ikat siakap tu buat 3 rasa, aku dah la survey2 resepi kat opismate aku ni.. insyaallah petang ni aku buat siakap 3 rasa ye.... tapi xtau la berapa pulak rasa yang ada kang bila dah siap... haahhaah doakan aku berjaya ye..... sy budak baru belajar masak.... ^_^

2 comments:

  1. Wahhh, hebat-hebat dah pandai masak macam-macam. Ada hikmahnya mak ko pi umrah feeza. =p

    ReplyDelete
  2. tula... sebab tu mak aku cuma pesan suh masak jer... hihihi memang inilah hikmahnya... dan disokong kuat oleh abah amil tu.. positif positif..

    ReplyDelete

NUffnang Ads